Contact phone number:

Contact email:


2021 PlayCanvas Sitesisine İlişkin PlayCanvas Raporu

March 23, 2024

Ve zamanla tüm tekniklerimizden uzakta her zaman daha fazlasını keşfedeceğiz. Yeni Saniyedeki kare sayısı atış oyunu Round Bonanza, KILOO tarafından üretildi. Yepyeni heyecanı koşarken oynamak için ios ve android ürünlerine Bullet Bonanza’yı yükleyin. En yeni PlayCanvas Motoru, aralarında yeni iPhone 6 ve Chromebook’ların da bulunduğu ürünler için inanılmaz bir verimlilik sunuyor.

Yeni Code Publisher, ayrıca bu yıl CodeMirror’ı her değiştirdiğimizde büyük bir güncelleme aldı, böylece Sweet bonanza oyna dil editörü Monaco’yu kesinlikle Graphic Studio Şifresi için çaba sarf edebilirsiniz. Zaten mükemmel bir Against Code üyesi olduğunuzda, en yeni Code Publisher’dan hemen evinize dönmeniz gerekir. Yüksek metin veri dosyalarının adreslenmesinde en yüksek verimliliği, en yüksek kod başarısını, sağlam bir komut paletini ve motif seçeneklerini sunar. Son blog gönderilerinde, sert gövdeye itme uygulayarak en yeni kabı manevra ettirmek için çello kontrolünü ayarladık.

Sweet bonanza oyna : Çözüm Oyunları

Bu nedenle 2022’de hepimiz WebGPU yardımının ilk kanıt yapısını başlatacağız ve tüm sonuçlarımızı sakladığımızda sizinle birlikte paylaşacağız. Sol glTF 2.0 uzantılarının tümü kullanılacak ve sonuçta iyi bir glTF dışa aktarıcısını başlatacağız (Yayıncıdan çağırabileceğiniz). Yukarıda belirtildiği gibi, yeni Shader Yayıncısı muhtemelen 2022’de hangi listeye katılacak?

Bugün yepyeni tank taretini değiştirmek için ayrı kontroller ekleyeceğiz. Bu çalışmayı, güç veren bu dünyadan kendiniz deneyin. PlayCanvas’ın geleceğine son bir bakış atmak için, aslında yepyeni ‘Artwork Debugger’ adını verdiğimiz her şeyi yayınlama planımızı paylaşmak istiyoruz. Yeni uygulamayı duraklatabilir, tek adımda gerçekleştirebilir, yeni hiyerarşiyi test edebilir ve işlevleri organize edebilir ve hatta onu gerçek gün içinde değiştirebilirsiniz. Bunların hepsi bizim en eski PLAYHACK’imiz olduğundan, öncelikle bir dizi kaynakla bunun pratik olacağına inanıyorum ve size vereceğim eğitimleri de verebilirsiniz.

2021 PlayCanvas Sitesisine İlişkin PlayCanvas Raporu

Böylece yeni mermiyi ateşleyebilirsiniz, biz onları çoğaltıyoruz, adımlarınıza ekliyoruz ve durumunu ateşli silah namlusu organizasyonunun tam konumuna ayarlıyoruz. Yeni raundu etkinleştirmiş olsak bile, taretinizin tavsiyesi üzerine onu iyi bir şekilde tekmelemek için bir efekt uyguluyorum. Klonladığımız yeni bullet Organizasyon, Geliştirici konusunda dezavantajlı çünkü görünümde daha fazla şey istemiyoruz. Ajanslar için yepyeni copy() yaklaşımı, kişinin Varlığının tam bir kopyasını getirir ve siz de onların kısmını yapabilirsiniz.

PlayCanvas Sitesi

Çok dikkatli bir şekilde beta incelemesinden geçtikten sonra, 2022’nin başlarında mevcut ampul programını tamamen değiştirmek için kümelenmiş ampuller sağlıyoruz. Animasyon araçları ve yeni Anim State Graph Editor’da 2021’de büyük bir artış yaşandı. PlayCanvas Ekibindeki yeni bilgiler ve konum.

2021 PlayCanvas Sitesisine İlişkin PlayCanvas Raporu

Mermi içeren birkaç çevrimiçi oyun daha oynayarak, büyük türdeki çevrimiçi atış oyunlarını ve ayrıca saniyede tamamen ücretsiz kare çevrimiçi oyun olanaklarını incelemenizi öneririz. Ancak hayır, eğer başka biriyle eğlenmekten hoşlanıyorsanız, web’de çok sayıda çok oyunculu çevrimiçi oyun bulacaksınız ve ayrıca çevrimiçi olarak aile üyeleriyle oynayabileceğiniz oyunlara da sahip olacaksınız. Ve son olarak, tam olarak nasıl karşılaşacağınıza dair yüzde 100 ücretsiz başka çevrimiçi io oyunları da var. Başlatma işleviyle ilgili olarak Container_gun_turret adlı yeni Organizasyonu buluyoruz. It Entity, silah taretinin ayrı modelidir. Daha sonra her vücut tipi için A tuşuna basılıp basılmayacağını kontrol ediyorum, aksi halde D tuşuna basılıyor ve şimdi Organizasyona change() yöntemini kullanarak kalan veya uygun olanın en yeni tareti oluyoruz.

Sonunda kendi adres rutinimize belirli kutuları ekledik. En yeni paketler sadece aktif bir katı gövdeye sahip olan Ajanslardır ve kazara bir parçası olabilirsiniz. Bu projeyi, bu paketi kullanarak kendiniz denemeyi unutmayın. PlayCanvas’ın glTF™ 2.0 hizmetine sahip, süper hızlı paketleme dakikalarına sahip harika ekipmanlar yapabilir ve Draco Mesh Compression’ı kullanabilirsiniz. WebGL’yi kullanabilmeniz için yakında çıkacak yeni halef olan WebGPU da 2022’ye sahip olma görüşümüze sahiptir. İnternetteki 3 boyutlu görüntülemenin yeni kısıtlamalarını zorlamaya devam ettiğimizde, WebGPU aslında tüm düzenlemelerimizin önemli bir parçasıdır.

Hepimizin farkına varın

Süper PlayCanvas varlıkları, ipuçları ve öğelerinin iyi seçilmiş bir listesi. PlayCanvas’ın, örneğin kendi takım arkadaşlarınıza doğrudan yeni Editörden e-posta gönderme gibi bazı grupları vardır ve uyarlama tutamacını kurabilirsiniz. Ayrıca gelecek yeni günlerle birlikte yeni kesinleşmiş betanın da sonuna yaklaşıyoruz, çubuksuz bir beta başlatacağız ve yeni birimin kaynağının kilidini tamamen açacaksınız.

2021 PlayCanvas Sitesisine İlişkin PlayCanvas Raporu

Bu gerçekten kendi anlayışınıza göre bir kodlama parkıdır ve en yeni PlayCanvas Motor API’sini deneyebilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi PlayCanvas sayfalarının çoğunluğu, uygulamaları Yayıncıda oluşturur. Bundan sonra 2022’de tam teşekküllü bir eklenti programı oluşturmak amacıyla Yayıncı API’sini detaylandıracağız. Bu ücretsiz io video oyunu, bir bilgisayardan internet tarayıcısında eğlenmenizi sağlar, bu da sizi en yeni Round Bonanza fantezisine kaydolmaktan alıkoyacak hiçbir şeyin olmadığı anlamına gelir! Oyunun tamamı HTML5 içinde yapılmıştır ve hiçbir bağlantı olmadan oynamanıza izin verir. Complete, io çevrimiçi oyununun tamamen ücretsiz olması ve internet tarayıcı oyunlarını denemesi kolay olmasıyla tanınır ve Bullet Bonanza tam da bu şekilde yapılmıştır.

Editörde zorlu yan durdurma durumu, geri durdurmayı göz ardı ettiğime inanmayın! 2021 yılı boyunca platformun sağ arka ucunu çok daha güvenilir, ölçeklenebilir ve anlayışlı olacak şekilde dikkatli bir şekilde yeniden inşa ettik. Uluslararası Profiller artık Yayıncı gibi görünecek ve Web Sayfası yükleme sürelerini yüzde 50’ye kadar daha hızlı başlatabilirsiniz. Aynı zamanda, varlıkla ilgili çalışmalar her zaman daha kısa bekleme süresine sahip binalar için dikkat edebileceğiniz daha küçük tanımları tamamlamaktır.

Birkaç gün içinde yenilerini de sürdüreceğiz. En yeni PlayCanvas çalışanları, kilit açma menşeinin büyük destekçileridir. En yeni Motor çalışma zamanı, daha önce 2014 yazında edinilmişti. Şimdi, altı.932 ünlü, 1.095 çatal ve 96 özel üye (herkese inanılmaz avantajları için teşekkür etmek istiyoruz). Başka bir deyişle, kendi harika kilit açma tedarik bölgemizin aksine PlayCanvas artık hedef olmayacaktır. Editör’ün yanı sıra, bu yıl piyasaya sürdüğümüz en iyi yeni sistemlerden biri olan yeni Engine Örnekleri İnternet tarayıcısını deneyin.

0 Comment on this Article

Comment closed!